4 Ağustos 2013 Pazar

Mim : Çantamda Neler Var?

Sevgili Kardelen beni mimlemiş :) Biraz gecikmeyle mim yazısını sizlerle paylaşıyorum. Aslında daha çok makyaj çantamdakileri göstermeyi tercih ettim çünkü ana çantam oldukça karışıktır tek gözlü olduğu için :)

Makyaj çantamı Rossmann'dan 3-4 TL. gibi komik bir fiyata aldım. Benim ihtiyacımı fazlasıyla görüyor.Ön tarafının şeffaf olması da içine neler koyduğumu net bir şekilde görebilmem için avantaj.




İçindekilere biraz daha detaylı bakacak olursak ;


1-) Kruidvat Gözlük Temizleme Mendilleri : 
Sürekli yanımda bulunduruyorum. Gözlük kullananlar için çok pratik bir temizleme mendili.Yazısı suracıkta mevcut.

2-) Avon Açılı Allık Fırçası : 
Yumuşak kıllara sahip güzel bir fırça. Allığımı tazelemeye üşenmediğim zamanlarda kullanıyorum.

3-) Lip Balm&Ruj :

Lip balm olarak Blistex benim kurtarıcım. Çantama koyduğum ruj aslında sürekli değişir. Ancak bu aralar favori rujum aldığım günden beri elimden düşürmediğim Rival de Loop Young'ın 30 numaralı Tres Chic'i.

4-) Mood Roxanne Parfüm : 

Kokusunu çok seviyorum acil durumlarda kurtarıcım oluyor.3-4 saat kalıcı olması beni son derece şaşırtmıştı ilk aldığımda.

5-) Lastik Tokalar :

Gimsa'dan 4 tanesini 1,5 TL gibi bi fiyata almıştım. Sürekli saçlarımı toplarım ve evden acele çıkmışsam bu tokalardan birini kapar koluma takarım. Hem bileklik hem de toka niyetine kullanıyorum :)

6-) Ayna : 

Hareket ettirince kızımız gözlerini açıp kapatıyor :) Şimdilik iş gören bir ayna. İlerde daha dayanıklısını bulursam değiştireceğim.

7-) Krem :
Watsons veya Gratis'lerdeki pigment kutularının içine kullandığım el kremlerini dolduruyorum. Böylece koca kremi yanımda taşımam gerekmiyor. İçindeki bittikçe takviye yapıyorum.

8-) Allık :
Flormar'ın 91 numaralı allığı. Aldığım günden beri severek kullanıyorum. Hem yazın hem de kışın kullanıma uygun hafif ışıltılı bir allık. Yazısı daha önce yazmıştım.

Bunların haricinde ana çantamda anahtarlarım, cüzdanım ve flash belleğim her daim benimle oluyor :) Bu güzel mimi benimle paylaşan Kardelen'ime teşekkür ediyor. Bende aşağıda bloglarını keyifle okuduğum arkadaşlarımı mimliyorum :)

not : kızlar ben sürekli kullandığım çantamı dahil etmedim ama siz dahil edebilirsiniz makyaj çantanızla birlikte ;) Sevgilerimle...

http://hayalimakyajcantam.blogspot.com/
http://mumblesonmakeup.blogspot.com/
http://ojekokusu.com/
http://ifyouarecheapnothinghelps.blogspot.com/
http://kozmetikdosyasi.blogspot.com/


8 yorum:

  1. mood parfümü ben de severek kullanıyorum dediğin gibi çok kalıcı kırmızı olanı favorim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük boyu satılsa hiç düşünmeden alırdım :)

      Sil
  2. çook seviyorum bu mimleri okumayı, en kısa zamanda yapacağım! teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin çantanı merak ediyorum tatlım :)

      Sil
  3. Canıım çok teşekkür ederim:) Ben bu mimi ilerleyen zamanlarda video olarak yapsam olur muu öyle bişey vardı aklımda da ikisi bir olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa süper olur! hem senden yeni bir video izlemiş oluruz böylece ;)

      Sil
  4. Beni de mimlediğin için çok teşekkür ederim :) Zaten her yazını okumak ayrı bir keyif benim için. Bu daha da güzel oldu. Makyaj çantandakiler de güzel ürünler az ve öz :) Sevgiler

    YanıtlaSil