1 Ağustos 2012 Çarşamba

PASTEL Professional Eye Palette Multicolor No :13

pastel professional eye pallette

Bugün doğum günü hediyelerimden biri olan bu cici beşli far paletini size tanıtmak istiyorum. Bu paleti Ankamall Watsons'dan aldım. Annemle beraber seçtik. Renkler tam yazlık. Paletin kutusunu çok sevdim. Rahatlıkla makyaj çantanıza sığabilecek büyüklükte. 



pastel markası far paleti

Kapağı açtığınızda minik bir ayna ve aplikatör karşılıyor sizi. Normalde far paletlerindeki aplikatörleri pek sevmem ve farı uygun bir far fırçasıyla uygulamayı severim ama bu aplikatörün fırçalı kısmı oldukça iyi. Farları oldukça güzel karıştırıyor. Farların yapısı genel olarak sedefli. Yeşil farda bir miktar sarı sim mevcut. Ama rahatsız edecek yoğunlukta değil. Sürdüğünüzde güzel bir ışıltı verebilir. Farların yapısını da çok beğendim. Sürümü oldukça kolay ve toz toz olmuyor. 




Güneş ışığında çekim yaptım sizler için. Umarım renklerini başarıyla yansıtabilmişimdir :)







Benim favori iki rengim bronz ve mavi olan. Mavi farı özellikle de benim gibi buğday tenliler ve tatilde güzelce bronzlaşmış arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilirler kesinlikle çok yakışacaktır. İlk baştaki açık pembeyi de pek çok makyajımda kullanabileceğimi düşünüyorum. Pastel gerçekten başarılı bir far paleti üretmiş. Umarım ilerleyen günlerde daha değişik renklerin de olduğu paletleri üretirler. Kesinlikle kaçırmam :). Bu arada indirimsiz fiyatı 18.99'du ben 14.00 TL. civarında bir fiyata aldım. 

2 yorum:

  1. Ben genelde doğal tonları daha çok seviyorum ama bu renkler gerçekten tam yazlık alt kirpik dibine uygulanabilir:) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil