6 Temmuz 2013 Cumartesi

Rival De Loop Yüz Yıkama Jeli (Normal ve Karma Ciltler İçin)

Merhaba
Son zamanlarda Rossmann'ın kendi markası olan Rival De Loop'un bazı ürünlerine merak saldım ve kullanmaktayım.Bu yüz yıkama jeli de onlardan biri. Temizleme jeli, Gingko ve salatalık özü içeriyor ve bu özlerin cildi nemlendirdiği ifade edilmiş. Aynı zamanda sabun da içermediği için cildi kurutmadığı belirtilmiş.


Temizleme jelinin neredeyse yarısına geldim ve artık rahatlıkla yorumlayabilirim :)

(+) Temizleme jeliyle yüzümü yıkadıktan sonra kuruluk problemi yaşamıyorum.
(+) Herhangi bir gerginlikte cildim de oluşmuyor.

(-) İçerdiği özlerden kaynaklı ekstra bir nemlendirme verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Olsa bile çok da yeterli değil çünkü ben bir fark hissetmedim dediğim gibi :) 

(+) Hem normal hem de karma ciltler için uygun olmakla birlikte özellikle de benim gibi karma cilde sahipseniz ve geçiş mevsimlerinde cildinizi yormayacak bir temizleyici arıyorsanız ucuz bir alternatif olabilir bu jel.

(-) Naylon poşete benzer enteresan bir kokusu var ancak çok yoğun değil, kokusuz olsaymış daha iyi olurmuş bence.




(-/+) Çok fazla köpürmesini beklemeyin ancak uygun bir yüz temizleme fırçası veya plastik bir yüz temizleme pediyle normal miktarda köpürebiliyor uygulama sırasında.

(-) Tonikle yüzümü sildiğimde pamukta bir miktar kir yine görüyorum maalesef .

(-) 150 mL olmasına rağmen hızlı tükettiğimi düşünüyorum açıkçası.


Genel anlamda önceki kullandığım yüz temizleme jeliyle kıyaslayacak olursam daha başarılı bulduğum bir ürün oldu diyebilirim. Yüzümü kurutmadan ve germeden temizliyor. Ferah bir his bırakıyor. Denemek istediğim 1-2 temizleme jeli daha var ancak tekrar RDL'i gönül rahatlığıyla kullanabilirim :)


2 yorum: