28 Temmuz 2013 Pazar

Bitenler #10




1-)Avon Advanced Techniques Daily Shine Kuru Saç Ucu Onarıcı Serum : Bu serum hakkındaki görüşlerimi bir önceki yazımda ifade etmiştim. Ekstra yazılacak bir şey yok açıkçası. Tekrar almayı düşünmüyorum.

2-) Burberry/Lovely Spring Collection Deodorant : Kokusunun klasik Burberry ile hiç bir ilgisi olmadığı gibi kendisi zaten orjinalde değildi :) Hafif şekerli bir kokuydu ancak ağır değildi. Yine de pek sevemedim, bitsin diye bol bol kullandım.Tekrar almam.

3-)Flormar Nail Polish Remover : Ne hikmetse bu oje çıkarıcının asetonsuz olduğunu sevgili Flormar yetkilileri ısrarlar iddia ediyorlar ancak içeriğinde gayet de "aseton" var. Rahatsız etmeyen hoş bir kokusu vardı ancak koyu renk ojeleri çıkarmakta son derece yetersiz. Diğer renk ojeleri de kolayca çıkaramıyor. Hiç beğenmedim. Tekrar almam.

4-) Synergen Pembe Tonik : Bu ürünler ilgili de daha önce görüşlerimi şurada belirtmiştim. Alkolsüz ve hafif bir tonikti. Şuan gül suyu kullandığım için tekrar almam ancak daha sonra ilgimi çeken yeni bir tonik olmazsa tekrar alınabilir.

5-) Synergen Soft Shower Funky Duş Jeli : Rossmann'dan kokusunu çok beğenerek almıştım.Ancak beklentilerimi karşılamadı. Cildimi kurutmadı ancak duş/banyo sonrası cildimde yapış yapış bir his bıraktı. Eğer cildi nemlendirmekten kasıt yapış yapış hale getirmekse bu konuda kesinlikle sınıfta kaldı. Kokusu da oldukça yapay. Tekrar almayı düşünmüyorum.


Sizler son zamanlarda neler bitirdiniz?
Bitirdiğiniz ürünlerden tekrar almak istedikleriniz hangileri?
:)

2 yorum:

  1. Atmadığımız sürece makyaj ürünleri bitmiyor, hel cilt bakımı, oje,vs. :) Yine de kullanmaya devam.
    Flormar konusunda sana katılıyorum. Zaten bir Parmex değil.
    Rival De Loop'un toniğini kullanıyorum ama farklı bir tonik arayışındayım aynı zamanda. Dha önce yazısını okuduğumda listeme eklemiştim ama şimdi arafta kaldım. Başka tonik önerin var mı ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar Rosence'in gül suyunu kullanıyorum ve inanılmaz memnun kaldım.Hem güzelce temizliyor hem de cildimi nemlendiriyor.Tavsiye ederim kesinlikle! Sanırım bir süre başka tonik kullanmayacağım :)

      Sil