28 Ocak 2013 Pazartesi

Synergen Pembe Tonik


Merhaba,
Bugün  yaklaşık 6-7 aydır kullanmakta olduğum ve sevdiğim bir tonik olan Synergen Pembe Tonik'den bahsetmek istiyorum. bu toniği sevgili Kozmetik Dosyası'nın blogunda görüp denemek istemiştim. Tonik hassas ciltler için üretilmiş olup alkol içermiyor. Kokusu mayhoş bir yeşil elma kokusu gibi. Hiç rahatsız etmiyor. Yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkadıktan hemen sonra kullanıyorum. Cildimi yakmıyor, haddinden fazla germiyor ve uygularken de yapış yapış bir his bırakmıyor. Kolayca emiliyor.Yüz temizleme jeline rağmen kalan artıklar varsa onları da temizliyor. Bu özelliklerinden dolayı  oldukça sevdim. Cildi yormayacak bir ürün. Şişesi 200 mL. ve fiyatı 6-7 TL. arasıydı. 




İçeriği ise şu şekilde : Aqua, Propilen glikol, PEG-40, Hydrojene hint yağı, Sodyum PCA, Trideseth-9, Etilhekzilgliserin, Sodyum benzoat, Parfüm, Sitrik asit, Potasyum sorbat, Chamomilla rectita  çiçeği ekstresi, linalol. 

Synergen'in diğer ürünleriyle birlikte Rossmann'larda bulabilirsiniz :)

2 yorum:

  1. Ay adım geçmiş hemen geldim :) Ya ben de bu toniği unutmuştum bayadır kullnmıyodum iyi aklıma geldi bi kullanayım yahu senin de memnun olmana çok sevindim Denizcim:)

    YanıtlaSil
  2. :) hafif yapılı güzel bir ürün Ezgicim.Benim cildim çok hassas değil ama kışın da rahat kullanılabilir diye düşünüyorum. Senin ürün yazılarını da sevdiğim için alıp kullandım valla ii de oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil