14 Aralık 2014 Pazar

Bitenler #16

2014'ün son bitenler yazısıyla yeniden merhaba :)
Umarım 2015 hepimizin için umut dolu bir yıl olur. Benim en büyük dileğim güzel bir fotoğraf makinesine kavuşup daha çok yazı paylaşabilmek....Gelelim bitirdiğim 5 ürüne...

biten ürünler


1-)Schwarzkopf Gliss Marrakesh Oil & Coconut Şampuan : Bu şampuanla birlikte ilk defa Gliss'le tanışmış oldum. İçeriğinde SLS olduğu halde saç derimle iyi anlaşan bir şampuan oldu.Saçlarımı ağırlaştırmadan güzel bir nem ve parlaklık sağladı. Kokusunu da oldukça beğendim. Yeni ürünler deneme isteğim bir gün biterse tekrar alabilirim.

2-)Elidor Co-Creations Güçlü ve Parlak : Nefret ettim! Kutusu değişmeden önce bu pembe seri kına özlü olarak geçiyordu ve beğenerek kullanıyordum. Ancak Elidor ne yaptıya bu şampuanların yapısını değiştirdi. Kullandığım sürece boyunca saç derimi deliler gibi kaşındırdı. O kaşıntıdan kurtulana kadar 1 sene uğraşmak zorunda kaldım....Bu son şişeyi de makyaj fırçalarımı temizlemek için kullandım. Bittiği için çok memnunum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum! 

3-) Down Under Naturals Fruit Kicks Nem&Parlaklık Sağlayan Şampuan : Elidor Co-creations kullanıp da memnun kalmadığım şampuanlar listemde tartışmasız 1 numarayken bu şampuan da onun arkasından 2.sırayı kimselere kaptırmadı. Saçımı nemlendirmek yerine yağlandırıp daha da ağırlaştırdı. Saç derimle de Elidor kadar olmasa da hiç anlaşamadı....

4-) Fuss Wohl Ayak Deodorantı : Rossmann'larda satılan Fuss Wohl ayak bakım ürünlerin bir ara merak salmıştım. Hakkında görüşlerimi paylaştığım yazımı şurada bulabilirsiniz. Tekrar almayı düşünmüyorum. Pudraları daha etkili buluyorum.

5-) Oriflame Hair X Super Style Hairspray : Saçlarımla fazla uğraşan biri değilim ancak üşenmediğim zamanlarda maşa veya fön gibi şekillendirme işlemlerine kalkıştığımda saçlarımı sabitlemek için kullanıyordum. Fena değildi. İşini yapan bir üründü. Saçlarımı şekillendirmekle uğraşmadığım için tekrar almayı düşünmüyorum.

4 yorum:

  1. Elidor Pembe olanı almayı düşünüyordum iyi ki yazmışsın almam artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kötü bir şampuan sadece bende değil evde kullanan herkesin saç derisinde kaşınmaya sebep oldu. Uzak durmak lazım.

      Sil
  2. elidor şampuanlar her şaça uymuyor maalesef.Down under ise ben de elidorun önünde yer alır.Kokusunu da sevmem zaten.
    Güzel bir blogun var seni de benimkine beklerim
    http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/
    https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil