19 Şubat 2014 Çarşamba

Cream 5 Pan {5 Krem Bitirme Projesi} Bitti!


Merhaba,
Oldukça uzun zaman önce bir krem bitirme projesine başlamaya karar vermiştim. Projeyi bitirmem epey zamanımı aldı. Hatta her ay güncelleme yazısı yazacaktım ancak hepsinde kaplumbağa hızıyla ilerleme kaydettiğim için bir adet güncelleme yazısı yazabildim ve sonrası gelmedi tabi....Yine de azimle hepsini bitirdim ve daha da önemlisi bu süre zarfında hiç krem almadım, almadığım gibi eve dahi sokmadım :) Dolayısıyla benim açımdan bu proje başarıya ulaştı diyebilirim gönül rahatlığıyla.



En baştan başlarsak;

1-) Oriflame Silk & Cashmere Body Cream : Projenin başında kapağı dahi açılmamıştı bu kremin. Kokusunu ilk başlarda sevmiştim aslında. Beyaz sabuna benzeyen hoş bir kokusu vardı ancak nemlendirme konusunda kesinlikle sınıfta kaldı. El ve vücut kremi olarak kullandım ancak iki türlü de yetersiz buldum.


2-)Oriflame Essentials Balancing Face Cream : Eğer bu aralar Oriflame'de alışveriş yapacaksanız kesinlikle ama kesinlikle bu kremi alarak paranızı boşa harcamayın. Üstelik  benim gibi karma ciltliyseniz koşarak uzaklaşın hatta. Yahu böyle yüz kremi mi olur allasen! Güya dengeleyici krem ama nerdeeee. Bir türlü emilmeyen çok yağlı rezalet bir yapısı var. Projede beni en çok zorlayan bu krem oldu zaten. Yüzümü daha da yağlandırmaması için azar azar kullanmak zorunda kaldım. En sonunda sinirlenip bitmesine yakın vücut kremi olarak kullandım.

3-) She is Sexy Simli Vücut Kremi :5 krem arasında beni en çok şaşırtan bu krem oldu. Kokusunu hiç sevmediğim halde el kremi olarak kullandım ve nemlendirmesini baya baya iyi buldum! Normalde vücut kremi ama hiç de fena değil. Üstelik içeriğinde paraben türevleri de yok. Hala satılıyor mu bu kremler bilmiyorum ama She'nin body butter benzeri vücut losyonlarını merak ediyorum kokuları oldukça güzel.Onlara bir şans verilebilir...

4-) Farmasi Body Control Lime El ve Vücut Kremi : Kokusu tıpkı limonlu dondurma gibiydi ancak nemlendirme namına hiçbir işe yaramıyordu. Oriflame yüz kreminden sonra projedeki yarım ürünlerden biriydi. Vücut losyonu olarak bitirildi. Tekrar alınmayacak.

5-)Oriflame Ultra Rich Body Milk : Silk&Cashmere'e göre biraz daha iyiydi diyebilirim ilk başlarda sevmiştim ama sonra çok da matah olmadığını anladım. Yeniden almam.

Şuan elimde 2 adet vücut losyonu (biri doğum günü hediyesi olan kofreden çıktı diğeri de annemin hediyesi), 1 yüz kremi ve 1 ayak kremi mevcut. Daha makul bir sayı diyebiliriz :) Ancak yine uzunca bir süre kreme hiç ihtiyacım yok. Kremleri bittikçe ve ihtiyacım oldukça almak istiyorum. Kullanım tarihi geçen kremleri kullanmak istemiyorum. Belirli bir ürün grubunda bitirme projesi yapmak keyifliydi :) 

Sizler son zamanlarda hangi kremleri bitirdiniz? 
Tavsiye edebileceğiniz, memnun kaldığınız veya favorileriniz neler?
:)




2 yorum:

  1. tebrikler keşke ben de biraz bitirebilsem yarıya kadar gelebildim bi sürü krem stoğum var daha..
    arko mangolu kremi bitirdim tavsiye ederim.gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Yarımların bitebilmesi için kesinlikle yeni kremlerin alınmaması gerekiyor yoksa bitmiyorlar yenilerden dolayı. Yarım ve sevilmeyen ürünleri de bitirmek gerçekten zormuş hele de kremleri...Arko'nun kremlerini deneyeceğim teşekkürler :)

      Sil