16 Eylül 2013 Pazartesi

Mim : Yazın En Çok Kullanılanlar

Merhaba,
Sevgili Mumbles on Makeup blogunun cici sahibesi Sheena yeni ve özgün bir mim hazırlamış  beni de unutmamış :) Öncelikle Sheena'ya çok teşekkür ediyorum. Bu yaz en sık kullandığım ürünlerden bahsetmeden önce , "Sheena'nın bu yaz en sık kullandığı ürünler neler?" diyenler  buraya baksın :)




Ankara'nın kavurucu Temmuz-Ağustos sıcağında değil makyaj yapmak çoğu zaman evden çıkmaya bile üşendiğim için oldukça az makyaj yaptım. Her seferinde de elim aynı ürünlere gitti açıkçası. Umarım kışın fazla tembellik etmem :D





En çok sürdüğün oje :

Pastel Candy Coloy Collection Serisi- No: 142 

Yaz boyunca sık sık sürdüm.  Şişesindekinden çok daha güzel bir duruşu var tırnaklarda. Bütün seriyi almadığıma pişmanım :(


En çok kullandığın fondöten :

Flormar Compact Powder No: 90


Yazın değil fondöten yüzüme nemlendirici bile sürmek fazla geliyor. Yüzüm de çok terlediğinden o hisse katlanamıyorum. Cilt renk tonumu eşitlemek ve mat bir görünüm elde etmek amacıyla sadece pudra kullanıyorum. 





En çok kullandığın far/farlar :

Too Faced Natural Eye Palet

Sadece siyah kalem çekmekten vazgeçip tam anlamıyla makyaj yaptığım zamanlarda elim hep bu palete gitti. Sıklıkla Silk Teddy, Heaven (kaş altıma) gölgelendirme için de Erotica ve Sexpresso'yu kullandım diyebilirim. 



En çok kullandığın bronzer/allık :

Flormar Blush-On No : 91

1-2 saat güneşe maruz kalınca bile çok kolay esmerleşebilen biri olduğum için bronzer kullanmadım. Zaten istemsiz bir şekilde kararıyorum iyice "kara dudu" olmak istemedim. Pek çok insanın aksine ben yazın bronzlaşmayı sevmeyen biriyim. Ancak hafif kararınca bu allık pek şahane durdu. Kendisi zaten benim ilk göz ağrım. Her mevsim kullanılabilecek, doğal bir ışıltı veren tatlı mı tatlı bir mercan çok çok seviyorum kendisini, The Balm'ın Hot Mama'sına bile değişmem :)





En çok kullandığın ruj :

Rival de Loop Young - Tres Chic (30)

Ne zaman hafif bir makyaj yapsam elim hep bu ruja gitti. Tatlı çilek kokusuna ve mercan tonuna hastayım :)


En çok kullandığın maskara : 

Alix Avien DNA Mascara 

Yine tam bir makyajda en sık bu maskarayı tercih ettim. Fırçası beni biraz zorlasa da kullanmayı seviyorum. Kirpiklerime güzel bir uzunluk veriyor ayrıca daha dolgun bir görüm sağlıyor. Yapısı ne çok sıvı ne de çok kuru, tam kararında :)



En çok kullandığın saç ürünü :

Down Under Naturals Nude Şampuan (normal saçlar için)

Saçlarım düze yakın/hafif dalgalı ve yıkandıktan sonra kendi kendine şekil alabildiğinden, şekillendirmek için sprey vs tarzı ekstra bakım ürünleri hiç kullanmam. Çok nadir  maşa kullanırım veya fön çekerim.
Dolayısıyla kullanabileceğim yegane saç ürünü şampuanım veya saç maskem oluyor :) Bu şampuanı da aldığım günden beri severek kullanıyorum. Saç derimin kurtarıcısı oldu :)




En çok kullandığın parfüm :

Avon Natural Strawberry & Guava Body Spray

Yazın parfüm kullanmayı hiç sevmiyorum. Çok hafif bir koku bile olsa hoşuma gitmiyor. İki yazdır Avon'un vücut spreylerini hafif ve ferah kokularından dolayı tercih ediyorum. Bu yaz çileklisini bol bol kullandım. Kalıcılık sorunu olmasa favorim olabilirdi.




Acaba bu yaz en çok neleri kullandı bu hatun kişiler? diye merak ettiğim tatlı blog sahibelerini mimliyorum efenim. 



not : Sheena'nın blogunda belirttiği gibi  bu sorulara ek olarak aşağıdakileri de
cevaplayabilirsiniz

not 2 : Sheena ayrıca blogunda harika bir hediye çekilişi düzenliyor, katılmanızı tavsiye ederim :) 

En çok kullandığın aksesuar
En çok kullandığın çanta
En çok kullandığın ayakkabı
En çok kullandığın giysi 

6 yorum:

  1. too faced palete bayıldım :) renkler tam joker, tatilde falan süper olurmuş. avon'un vücut spreylerini ben de çok seviyorum ama bayadır almıyordum, aklıma düştü şimdi :)
    mimi yaptığın için çook teşekkür eder, öperim :*

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim tatlım :) Çok keyifliydi mim yazısını hazırlamak :)
    Too faced'in bu paletini tavsiye ederim oldukça kaliteli ve güzel farları var :)

    YanıtlaSil
  3. Ay çok teşekkür ederim ben bunu video yapayım Denizcim güzel olur. Çantamın içindekiler mimim de var daha unutmamam lazııım:) Öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya video çok hoş olur. keyifle izlerim :)

      Sil
  4. Çok güzel olmuş ve Too faced palete de kelimenin tam anlamıyla bittim! onlar nasıl güzel renkler öyle. Uygun fiyata bulursam koşa koşa alırım :) Ve mim için de teşekkürlerr :) Çok mutlu oldumm... Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok daha güzelleri senin olsun tatlım
      Ben teşekkür ederim ;)

      Sil