7 Temmuz 2013 Pazar

Watsons Ballı Saç Maskesi (Kuru ve Permalı Saçlar İçin)

Merhaba
Bloggerlar arasında fenomen olmuş bakım/kozmetik ürünleri yazı dizime Watsons'ın ballı saç maskesiyle devam ediyorum.




Bu saç maskesinin avokadolusu, buğdaylısı ve süt proteinlisi vb. pek çok çeşidi mevcut ve her biri farklı bir saç tipi, ihtiyacı için özel. Ürün çeşitliliği açısından bu çok güzel bana sorarsanız. Ben de uçları kuru olan saçlara sahip olduğumdan ballı saç maskesinden yana tercihimi kullandım. 





Kutuda yazan talimata benzer bir şekilde saçımdaki fazla suyu alarak ancak sadece kuru saç uçlarıma gelecek şekilde uyguluyorum. Daha sonra saçlarımı topluyorum ve bir kaç dakika bekletiyorum. Bekletmediğim zaman maskeyi durulayınca pek etkisi olmadığını fark ettim. O nedenle size de bir miktar saçınızda bekletmenizi öneririm.



(+) Saçıma verdiği parlaklık ilk kullandığım zamanlarda çevremde tarafından fark edildi ve ne kullandığım sorulmuştu :) Dolayısıyla verdiği parlaklıktan memnunum. 

(-/+)Buram buram bir bal kokusu bekliyorsanız sizi hayal kırıklığına uğratabilir ancak banyoda/duşta kokusu bayan şeylerden hoşlanmıyorsanız kesinlikle size göre :)

(+) Saçımdan durulama konusunda da bana pek sıkıntı yaratmadı açıkçası diğer saç kremleri gibi kolay bir şekilde durulanıyor.

(+) 500 mL'lik dev gramajıyla da kolay kolay bitecek bir ürün değil ve maksimum 3 yıl saklama süresi mevcut.

(-) Ne yazık ki paraben ve türevlerini içeriyor, içeriği çok da masum değil. 



Şimdilerde yenilene ambalajıyla Watsons'larda arz-ı endam etmekte. Siz de benim gibi yeni ürünler denemekten hoşlanıyorsanız Watsons şubelerinden temin edebilirsiniz 
:)

1 yorum:

  1. Bende ballısını kullandım ve inanılmaz memnun kaldım :)Saçımı daha önce hiç bu kadar yumuşatan bir şey olmamıştı.Pantene,elidor vb markalar zaten bu konularda iyi değiller.Çok çok sevdim ballısını tek eksik yanı ise paraben bulundurması maalesef.Ürün hakkındaki yazımı merak ediyorsanız buradan okuyabilirsiniz: http://iamagrownwoman.blogspot.com.tr/ :)

    YanıtlaSil