17 Ağustos 2012 Cuma

Dalan d'Olive Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremi


Pek çok blogda bu kremi görmüştüm ancak şuan bir cream 5 pan devam ettirdiğimden kendim kullanmayıp anneme pasladım. Aldığı günden beri düzenli olarak kullanıyor ve Bepanten'den sonra bu krem onun baş ucu kremi olacak gibi :)) Geyiği geçip ürünü biraz inceleyelim...Öncelikle kokusu çok hoş. Zeytinyağlı sabun gibi kokuyor ancak nispeten daha hoş bir kokusu var. Zeytinyağlı olmasına rağmen silikon içeren veya yağlı kremlerden farklı olarak daha katı kıvamlı. Merhem/pomad tarzı diyebiliriz rahatlıkla. Emilimi oldukça kolay. Yağlı bir his bırakmıyor. Nemlendirmesi oldukça iyi. Sürdükten sonra kokusu bir miktar kalıyor elinizde ki bu özelliği çok hoşuma gitti. Fiyatı da oldukça uygun. Batıkent Gimsa'dan 65 kuruşa alındı :) Fiyatına göre performansı gerçekten çok iyi.   İlerleyen zamanlarda favori kremlerimizden biri olacak gibi duruyor :) Sonuç olarak ; alın, aldırın, kullanın, kullandırın kullanmayanları uyarın :Pp.

3 yorum:

  1. ben de kullanıyorum katı olduğu için pratik sürülemese de gayet güzel bir krem. Fiyatını bilmiyordum. ablam set şeklinde almıştı. Daha akıcı kremi bir çırpıda bitirdik. küçük katı olana sıra geldi. Tek satışını görmedim. Neyse ki Blog aleminden hediye olarak geldi.

    YanıtlaSil
  2. Hımm eğer bende set şeklinde denk gelirsem kesinlikle kaçırmam :) Bu kremi Gratis'lerde veya büyük gross marketlerde bulabilirsin.Kesinlikle tavsiye ederim :) Bahsettiğin diğer sıvı olanı bulursam kesinlikle deneyeceğim :) yorumun için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. tek olarak neredeyse her yerde var :)

    YanıtlaSil