12 Haziran 2012 Salı

Bitenler #1

use_it_up


  Vee ilk bitenler yazımla karşınızdayım :)
Evet az olduklarının farkındayım ama yeni bitenleri eklemek tahmin ettiğimde de uzun sürecek gibi geliyor bana o yüzden de şimdilik bu yer kaplayanları paylaşarak bir an evvel çöpe yollamak istedim kendilerini. Gelelim ürünler hakkındaki yorumlaraaa :

1-) Rexona Teens Unlimited  24 th protection /Beauty : Bu ürünü geçen yaz yola çıkmadan önce aceleyle almıştım. Bir süre kullandım ama kokusu bana biraz ağır geldiğinden pek sevmemiştim. Ancak kokusu haricinde bence oldukça başarılı bir ürün. Ter kokusunu önlemede bende işe yarayan nadir deodorantlardan. Daha önce Rexona!nın hiç ürününü kullanmamıştım ama diğer deodorantlarını denemeyi düşünüyorum. Bu serinin güzel koktuğuna inandığım diğer ürünlerini ilerleyen günlerde alabilirim. 

2-) Nivea Milk Besleyici Vücut Sütü/ Kuru cilt : Vücut nemlendiricisi olarak kullandım. Gerçekten 1 gün boyunca nemledirici özelliği devam ediyor. Ayrıca acı badem kokusunu da hoş buluyorum. Süt tarzı vücut nemlendiricileri bana sevdiren bir ürün oldu açıkçası. Yazısını da daha önce yazmıştım zaten.

3-) XO Romantic/Alix Avien : Bu deodorant benim favoriler listemde yer alıyor. Kokusu benimle özdeşleşti nerdeyse. Bitti diye üzüldüm açıkçası. Parfümünü de içeren bir set bulursam kesinlikle alacağım. İçeriğinde yasemin, pembe biber, beyaz çay, ananas, pembe misk ve sandal ağacı özleri bulunmaktaymış.

4-) Max Factor Masterpiece Maskara/Siyah : Ne yazık ki çok fazla kullanamadan kurudu gitti. Atmak zorundayım. Yerine yine Max Factor'ün bir maskarasını aldım. Bu maskara hakkında söyleyebileceğim pek fazla birşey yok aslında. Kirpiklerinizi uzun göstermek istiyorsanız tavsiye edebilirim.

                                             yeni bir bitenler yazısında görüşmek üzere  :)
                                                                        -dnz-

2 yorum:

  1. Max facor maskaranın bende mini boyu var 6 ay kullandım kurumadı çok da sevdim tek tek ayırıyor kirpikleri seninki neden hemen kurudu ki :(

    YanıtlaSil
  2. çok az kullandım ve bir sene boyunca dayandı aslında tembelliğimin kurban oldu :(

    YanıtlaSil