26 Mart 2014 Çarşamba

The Body Shop Çilekli Body Butter


Merhaba
The Body Shop'un en popüler ve en çok satan ürünlerinden biriyle geri dönüş yapmak istedim. Daha önce yine The Body Shop'ın hindistan cevizli vücut sütünü kullanmış ve hindistan cevizi aromasını sevmediğim halde kokusuna ve nemlendirmesine bayılmıştım. Çilekli seriyi gerçekten merak ediyordum ve doğum günümde setlerden birini alma fırsatım oldu. Gelelim yorumlara:

The Body Shop Cilekli Body Butter


(-) Nemlendirme konusunda daha önce kullandığım pek çok farklı losyona göre daha yoğun bir nemlendirme söz konusu ancak yine de beklediğim kadar üst düzeyde bir nemlendirmesi yok ne yazık ki. Eğer vücudunuz çok kuru değilse sizin için yeterli olacaktır.

(+) Uygulandığında oldukça çabuk emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor.

(+) Kokusu  yapay, şekerli ve iç bayıcı bir koku değil. Gerçekten de bir tabak taze çilek gibi kokuyor ve iştah açıcı bir koku bu. 

TBS Cilekli Body Butter


(-) Duş jelini kullandıktan sonra body butter ile çilek kokusunun uzun süre devamını sağlamak istesem de o güzel iştah açan çilek kokusu sadece bir kaç saat benimle olabiliyor.Bu açıdan beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı oysa hindistan cevizli vücut sütünün kokusu nerdeyse 1 gün boyunca kalabiliyordu.

(-) İçerik olarak çok temiz ve doğal bir içeriğe sahip olduğunu söylenemez. Metilparaben,  propilparaben ve benzil alkol içeriyor.

(+) 200 mL'lik dev boyuyla kısa sürede bitirmek zor :)


Bitirdiğim zaman tekrar koşa koşa gidip alabileceğim bir ürün değil ancak yine de doğala yakın kokusuyla ve keyifli kullanımından dolayı sevdiğimi söyleyebilirim. The Body Shop'un setlerinde body butterlar pek çok farklı boyda olabiliyor. Bütün seti almak istemiyorsanız tekli olarak küçük boyu (50 mL) 12,90 ve büyük boyu (200 mL) 39,90 TL. İndirimlerde daha uygun fiyata bulmak mümkün.


Siz The Body Shop'un hangi body butterını kullanmayı seviyorsunuz?
 Favoriniz hangisi?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder