5 Eylül 2015 Cumartesi

Victoria's Secret Pure Daydream Vücut Losyonu

Victoria's Secret malumunuz iç çamaşırı koleksiyonlarıyla yakından tanıdığımız bir marka. Ancak beni o koleksiyonları kadar ürettikleri vücut losyonları, vücut spreyleri ve parfümleriyle de bir hayli cezbediyordu. Yaşadığım yerde popüler bir parfümeride Endless Love isimli losyonunu koklama fırsatı bulmuş ve kokuya aşık olmuştum. Ancak fiyatları biraz tuzlucaydı. Nihayet çok sevdiğim bir arkadaşımın ABD'ye yolu düştü ve güzel bir indirimi denk getirip bana bu losyonu hediye etti. Kokuyu ben seçmemiştim ancak iyi ki de seçmemişim çünkü kendisinin koku zevki kesinlikle benimkine oldukça yakın. Öyle ki bana hediye ettiği günden beri ne zaman kendimi bir iyi hissetmek istesem ferahlatıcı bir duş sonrasında elim hep bu losyona gidiyor.


pure_daydream


Pure Daydream  piyasada daha uygun fiyatlı  losyonlardan yapı ve içerik olarak çok farklı değil. Silikon içeren her vücut losyonu gibi yumuşak ve hızlı emilen bir yapısı var. Nemlendirmesi, çok kuru ve zaman zaman pul pul dökülen vücuduma yeterli gelmiyor. Bu durum fazla canımı sıkmıyor çünkü koku, nemlendirmeye göre ön planda benim için. İçeri konusunda hassas olanlara uygun bir vücut losyonu değil maalesef...

İnci orkidesi ve pembe frenk üzümü kokuları dengeli bir şekilde harmanlanmış. İlk kokladığımda orkide daha net iken aradan biraz zaman geçince tatlı frenk üzümünü de algılıyorum ancak iki koku da birbirine tam olarak baskın değil. 

Pure Daydream, Victoria's Secret'ın diğer kokularından farklı olarak ne çok genç ne de çok olgun tam ikisinin arasındaki yaş aralığında olan (20-30 yaş mesela) genç kadınlara hitap edecek bir kokuya sahip. Gençliğin verdiği masumluğu kaybetmemiş ama bir yandan da olgunlaşmaya başlamış genç bir kadının kokusu gibi geliyor bana daha çok. Hatta biraz da küçükken oynadığım Barbie bebeklerimi hatırlatıyor.

Bu tatlı, masum, "prenses"  vücut losyonunun kokusunun daha kalıcı olmasını isterdim ancak yarım gün kadar sürebiliyor bu pembe düş. 

Victoria's Secret'ın yavaş yavaş pek çok yerde mağazası açıldığı gibi trendyol, misspera vb. online alışveriş sitelerinden de ürünlerine ulaşmak artık mümkün. Hatta bildiğim kadarıyla mağazası ABD ile hemen hemen eş zamanlı olarak %50 indirim de yapmıştı. 


Benim gibi güzel kokulara zaafınız varsa bir şans verebilirsiniz Pure Daydream'e....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder