24 Ocak 2015 Cumartesi

Bitenler #17

Merhaba
Bitenler yazılarını yazmayı da okumayı da çok sevdiğimi defalarca belirtmiştim :) Ancak çok uzun bitenler yazılarını yazmayı da okumayı da pek sevmiyorum açıkçası. Kısa yazılar benim için daha ilgi çekici oluyor. Bu aralar biten ürünlerimi biriktirdiğim torba epeyce dolduğundan bir kısmını yazıp aradan çıkartmak istedim. Bakalım neler bitmiş?


project_pan


#1 Olay Complete UV Korumalı Günlük Losyon : Karma cildime ağır gelmeyen, hafif yapılı, çabuk emilen çok güzel bir nemlendiriciydi. Yazın da çok rahatlıkla kullanılabiliyor hafif olduğu için. Severek kullandım.Karma-yağlı ciltlerin de sevebileceğini düşünüyorum. En kısa zamanda yeniden almak istiyorum. Detaylı olarak yazısını yazmıştım hatta şurada mevcut.

#2 Sensodyne Florürlü Diş Macunu : Diş hassasiyeti olanlar için geliştirilmiş formüle sahip olan bir diş macunu ancak ana işlevi olan diş temizliğini layıkıyla yerine getiremediği sürece diş hassasiyetini önlemesinin de pek anlamı kalmıyor. O kadar kötü bir diş macunu ki dişlerimi fırçaladıktan 1-2 saat sonra aynaya tekrar baktığımda sanki o gün hiç fırçalamamışım gibi bir görüntüyle karşılaştım. Parasını ve şişirilmiş ününü hak etmeyen gereksiz bir ürün. Tekrar almaya hiç gerek yok.

#3 Avon Care Youth Restore El Kremi : Avon Care serinin hemen hemen her Avon kataloğunda görebileceğiniz kadrolu el kremlerinden. Kollajen ve elastin içeriyor ancak nemlendirme konusunda son derece başarısız. Piyasada bu kremle aynı fiyatta olup çok daha güzel el kremleri varken bu krem çok gereksiz. Kokusu da son derece yapay. 

#4 Rival de Loop Clean & Care Yüz Temizleme Jeli : Rossmann mağzalarında satılan Rival de Loop markasının ürünleri nispeten temiz içerikleri ve uygun fiyatlı oluşuyla beğenimi kazandı. Bu temizleme jelinden de çok memnun kaldım. Cildimi kurutmadan, germenden güzel bir şekilde temizledi. Sadece kokusunu pek sevemedim, plastiğimsi garip bir kokusu var. Detaylı olarak yazısını yazmıştım bu ürünün de şuradan bakabilirsiniz.

#5 Cettua Silky and Clear T&U Strip : Cettua markasının T bölgesi ve çene bölgesi için kullanılan siyah nokta bantlarıni burun bantları kadar etkili bulmadım. Tekrar almayı düşünmüyorum.


Sizler bu ürünleri kullandığımız mı? 
Memnun kaldıklarınız var mı?

3 yorum:

  1. bende bitenler yazısı okumayı çok seviyorum kısa kısa her üründe fikrin oluyor

    YanıtlaSil
  2. Sensodyn'i çok severim şaşırdım memnun kalmamana. Gerçi ben de vazgeçtim Sensodyn'den son dönemde başka diş macunlarına geçtim :) Diş eti problemleri olunca tekrar geri dönüş yapıyorum ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de diş eti hassasiyeti olan kişilere özel tasarlandığından içinde fazla miktarda temizleyici ajan veya artık içeriğinde her ne varsa temizlik işini yapan, bunlardan bulunmadığı için dişlerimin hiç bir zaman yeterli olarak temizlendiğini hissetmedim. Kaldı ki dişlerimin sarımsı görünüşünden anlaşılıyordu temizlenmediği. Sensodyn'i daha öncede kullanmış biri olarak bu durum beni epeyce rahatsız etti açıkçası.

      Sil