15 Haziran 2014 Pazar

Bitenler #12

Merhaba,
Çok uzun bir aradan sonra hem yazmayı hemde okumayı sevdiğim yeni bir bitenler yazısını sizlerle paylaşmak istedim. Ara verdiğim süre boyunca çok fazla ürün bitirdim. Ancak hepsini yavaş yavaş yayınlamayı düşünüyorum sıkıcı bir hale gelmemesi için ^_^ . Bakalım neler bitmiş?




Beauty Formulas Regenerating Apricot Peel Off Facial Mask : Kayısı kokulu soyulan jel formunda bir maskeydi. Hakkında görüşlerimi yazdığım inceleme yazısı şurada mevcut. Bitirmem uzun sürdü ve sıkıldım. Tekrar almayı düşünmüyorum yeni maskeler denemek istiyorum.

Oriflame Tender Care Almond Protecting Balm : Oriflame'in en popüler ürünlerinden biri bu balmlar. Ancak ben hiç sevmedim. Dudaklarımda kullandığımda tabaka halinde kalıyor ve emilmiyordu. Ellerim için kullandım ancak sıradan bir vazelin bile bu balmdan daha fazla nemlendiriyor. Kokusunu da hiç sevmedim badem kokusuyla alakası yok. Tekrar almam.

 Max Factor False Lash Effect Fusion  (Volume & Length) : Bu maskara hakkında da görüşlerimi daha önce şurada yazmıştım tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Parasını hak etmeyen bir maskara tekrar almam.

 Benri Asetonsuz Oje Çıkarıcı : Normal asetonlardan çok daha kötü kokan, kokusu yüzünden her seferinde başımı ağrıtan, koyu renk ojeleri çıkartmak konusunda başarısız kimyasal....Tekrar almam...

İvory Islak Havlu : BİM'lerde 3-4 tanesi bedavadan biraz pahalıya satılan ıslak mendiller. Kokusunu çok güzel ve kalıcı. Bir deodorant kadar kalıcı bir kokuya sahip. Denk gelirsem yine alabilirim veya diğer çeşitlerine bakabilirim.


Islak mendil dışında hiçbirini beğenmemem de ayrı bi hoşluk olmuş :)
Sizler son zamanlarda neler bitirdiniz?



1 yorum:

  1. asetonsuz oje çıkarıyıcı merak ediyordum almayım o zaman :)

    YanıtlaSil