9 Eylül 2013 Pazartesi

Bitenler #11

Merhaba
Normalde bitenler yazılarımı ay sonu yayınlamayı tercih ediyorum ancak Ağustos ayı bitenlerimi yayınlmakta biraz tembellik edince bu zamana kaldılar. Bakalım neler bitmiş?




 Cettua Burun Bandı : Bu ikinci kutumdu severek kullanıyorum. Mutlaka yeniden alırım :)

She is Love Deodorant : She deodorantların kokusunu genel olarak sevmiyorum ve ağır buluyorum. Ancak bu deodorant fena değildi. Yaz için kullanılabilecek çok sert olmayan tropik bir kokuydu. Bir süre tekrar almam sanırım.




 The Body Shop Milk Body Lotion : Normalde hindistan cevizi kokusundan nefret ederim ancak bu losyonun kokusuna ba-yıl-dım !! Nemlendirmesinden de çok memnun kaldım. Kokusunun kalıcılığı da hemen hemen 1 gün boyunca sürüyordu. Kurabiye, meyveli pasta gibi kokmak istiyorsanız kesinlikle bir şans verin derim :) İleride büyük boyunu almayı çok isterim :)




Rival de Loop Hydro Yüz Temizleme Mendili : Bir mendil ten makyajımı çıkarmaya fazlasıyla yetiyordu. Alkolsüz olması güzel bir artıydı. Ancak mendilin kendisini biraz sert buldum ve kokusunu da çok beğenmedim.

Oriflame Balancing Face Cream (Karma&Yağlı ciltler için) : Krem bitirme projemdeydi. İnanılmaz yağlı bir yapısı var. Cildime sürdüğümde doğru düzgün emilmiyordu ve yağlandırıyordu. Tek kelimeyle REZALET!


6 yorum:

  1. Oh oh gitsinler bakalım çöpe yer açılsın yenilere:) Vücut losyonunun yanındaki kuş sana benziyo hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehe çok tatlısın Ezgicim ;) eskiler bitsin yeni ciciler gelsin !!

      Sil
  2. burun bandı ve tbs vücut losyonu alınacaklar listesine girdi bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TBS coconut milk body lotion'ışiddetle tavsiye ederim hindistan cevizi kokusundan tiksinen bendenize bile kendini sevdirmeyi başardı :)Yapısı da hafif yağlı süt kıvamında kuru cildi/vücudu güzel nemlendiriyor :)

      Sil
  3. Bitenlere yazdığın yorumlar çok yararlı oldu,güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil