14 Ağustos 2013 Çarşamba

Flormar Fondöten Fırçası

Merhaba
Bugün yaklaşık 7-8 aydır kullandığım Flormar'ın fondöten fırçasından biraz bahsetmek istiyorum sizlere. Piyasaya ilk çıktığında herkes gibi ben de oldukça şaşırmış ve hemen denemek istemiştim. Flormar sadece oje değil pek çok yan üründe de kendini dikkate değer bir şekilde geliştirdi.



Flormar Fondöten Fırçası

Fırçayı Flormar kiosklarından edinmiştim.
 Yukarıda gördüğünüz gibi naylon bir paket içerisinde satılıyor. Ucunda da uyduruk bir koruyucu var ama en azından fırçanın şekli bozulmasın diye böyle bir şeyin düşünülmüş olması hoş tabi :)



Flormar Duo Fiber Stippling Fırça

(+) Fırçanın kılları bana oldukça yumuşak geldi.

(+) Kılları sentetik ve bebe şampuanıyla kolaylıkla temizlemek mümkün. 

(-) Temizleme sırasında ve bazen de uygulama yaparken kıl dökebiliyor. Dolayısıyla uzun ömürlü bir fırça değil.


Flormar Stippling Fırça


(-) Fırça sapı kaliteli bir görünüm sergilese de kılları tutan metalik kısım oldukça dayanıksız ve yerinden çıkmaya meyilli maalesef. 
Bantla tutturunca komik bir görünüm ortaya çıkıyor ne yazık ki :(

(+/-) Daha önce başka bir markanın bu tarz bir duo fiber fırçasını kullanmadığım için karşılaştırma yapmam mümkün değil ancak kullandığım fondöteni ve BB kremi homojen bir şekilde yüzüme uygulayabildim. 

(-) Fondöten ve BB kremi uygularken genellikle fırçanın ortasında toplandı ve fırçanın bütününe homojen olarak dağılmadı ve bu da ürünlerin uygulanmasını bence zorlaştırıyor.

(+) Uygulama sırasında iz yapan bir fırça olduğunu düşünmüyorum ancak performansı çok da üst düzey değil bana göre.

(+) Mac veya İnglot'nun duo fiberlerine göre oldukça uygun bir fiyata satılıyor.
Ben 16.90'a almıştım.

Eğer ömürlük bir fırça aramıyorsanız ve fondöten/BB krem/renkli nemlendiricinizi biraz daha homojen şekilde uygulama taraftarıysanız bir göz atabilirsiniz. 


2 yorum:

  1. fırçayı ben de çok beğenirim tek hatası kıllarının biraz daha sıkı-tıkış olmaması bu nedenle ürünü alırken yaydığı için gereğinden fazla ürün kullanılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten epeyce fondöten harcıyorum kullanırken :)

      Sil