10 Mart 2013 Pazar

Kruidvat Gözlük Camı Temizleme Mendili

Merhaba,
Uzun yıllardır gözlük kullanan biri olarak size son zamanlarda kullandığım ve memnun kaldığım bu temizleme mendillerinden biraz bahsetmek istiyorum.


Kruidvat gözlük camı temizleme mendilleri Hollanda menşeli bir ürün. Güneş gözlükleri de dahil olmak üzere her türlü cam ve plastik gözlüklerde kullanımının uygun olduğu kutusunda belirtiliyor. Hatta aynalar, fotoğraf makineleri, video kameralar, dürbün gibi optik aletlerin yanı sıra kask ve televizyon ekranlarında bile kullanılabiliyormuş !. Ürün ıslak mendil formunda ancak ıslak mendiller kadar nemli bir yapıya sahip değil. Camlarımı temizledikten çok kısa bir süre sonra iz bırakmadan camlarım kuruyor. Mendilin kendisi de açıldıktan 1-2 dk içinde hemencecik kuruma özelliğinde.



Kutunun içinde 20 adet temizleme mendili bulunuyor.



Her bir mendil ikili şekilde paketlenmiş ve ortasından kolayca yırtıp ayırabiliyorsunuz. Minik el çantalarına da böylelikle rahatlıkla sığabiliyor :) Bu nazik temizleyici mendillerin de performansından oldukça memnun kaldığım için ve herhangi bir sorun da yaşamadığımdan herkese gönül rahatlığıyla önerebilirim :)
Kruidvat Gözlük Camı Temizleme Mendilleri'ni Gratis'lerde 2.99 TL.'ye bulabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Evet ben de bu hafta keşfettim ve cok sevdim fiyatları zaten cok uygun ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kutu bitmek üzere stok yapıcam :)

      Sil
    2. Temizliği uzun dayanıyo :) Tez stoklayalım gözlükgiller değerini biliriz böyle ürünlerin :D

      Sil
  2. Daha önce Fresh'n Soft Optic Gözlük Camı Temizleme Mendilini duyan var mı? Bir arkadaş onu çok övüyor çok kaliteli bir ürün diyor daha denemedim. Ama arkadaş kullanıyormuş çok memnunmuş. Siz hangisini öneriyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fresh'n Soft'un Makyaj Temizleme mendillerini duymuştum ama böyle bir ürünleri olduğunu bilmiyordum. İleride deneme şansım olursa yorumlarımı seve seve paylaşırım. Kruidvat'dan oldukça memnun kaldım ve bir kutu bitirdim yenisini tekrar almayı düşünüyorum ve tavsiye ederim.

      Sil